Autorijles in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en Delft

Rijopleiding in stappen (RIS), het hoogste slagingspercentage!

Rijschool HQ Drive werkt volgens de RIS-methodiek. De Rijopleiding In Stappen is een moderne rijopleiding met een fors hoger slagingspercentage dan de reguliere rijopleiding. Bovendien toont onderzoek aan dat je als bestuurder veiliger het verkeer ingaat.

Wat is de Rijopleiding In Stappen?

Met de Rijopleiding In Stappen (RIS) word je stapsgewijs opgeleid voor deelname aan het verkeer. De RIS-methodiek onderscheidt zich van andere lesmethoden. Door het lesprogramma op te delen is het makkelijker te volgen. 

De RIS biedt een goede voorbereiding op wat je als automobilist moet kennen, kunnen en willen. De RIS is een instructiemethode die verdeeld is in kleine stukjes met handelingen (worden scripts genoemd) waarbij alle kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om veilig met een auto door het verkeer te rijden worden behandeld. Deze scripts kunnen door elkaar worden gebruikt en worden stap voor stap aangeleerd. De RIS-methode is een flexibele manier van opleiden. Zo ontstaat er een opleiding die precies bij jou aansluit.

De RIS is opgebouwd uit 46 script verdeeld over 4 modules. Door de scripts in een voor jou logische volgorde aan te leren ontstaat een rijopleiding op maat. Zo leer je alle onderdelen van het autorijden. Op je digitale instructievorderingenkaart (IVK) kun je de voortgang van je opleiding stap voor stap volgen. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Ook kun je je vorderingen delen met je familie, vrienden enz.

Thuis kun je je rijlessen voorbereiden met behulp van het praktijkboek dat je standaard krijgt als je je aanmeldt bij Rijschool HQ Drive en kiest uit één van de pakketten. Als je dat doet, levert je dat tijdwinst op tijdens de werkelijke rijlessen en kom je meer aan het echte rijden toe.

Hoe zien de RIS-modules eruit?

Ieder module wordt afgesloten met een toets. De toetsen die bij deze methode worden afgenomen zijn:

  • module 1: Voertuigbediening en voertuigbeheersing (eigen rijinstructeur, tijdens een rijles)
  • module 2: Beheersing van eenvoudige verkeerssituaties en verkeersmanoeuvres (eigen rijinstructeur, tijdens een rijles)
  • module 3: Beheersing van complexe verkeerssituaties 
  • module 4: Veilig en verantwoordelijke verkeersdeelname  
  • Als je module 4 beheerst, ben je prima voorbereid op je taak als bestuurder van een auto. Bij het praktijkexamen verwacht de examinator een geautomatiseerde bediening en veilig, sociaal en milieuverantwoord gedrag.

Niet alleen het slagingspercentage is veel hoger dan bij de gewone rijopleiding, ook de kans dat je in één keer slaagt, is bij de Rijopleiding In Stappen groter.

Meer informatie over de RIS-opleiding of graag een gratis proefles aanvragen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de RIS-methode? Rijschool HQ Drive komt graag met je in contact. We vertellen je over deze bijzondere manier van rijles. We laten je graag onze expertise zien tijdens een gratis intakegesprek met proefles. Je kunt dan direct proeven van de Rijles In Stappen methode en onze onderscheidende begeleiding.

Beste en goedkoopste rijschool Den Haag - Zoetermeer - Delft en omstreken

HQ Drive, een vertrouwd gezicht

Rijles pakket volledig op maat

Wij heten je van harte welkom bij HQ Drive in Den Haag. Een familiebedrijf dat inmiddels al meerdere jaren bestaat. Wij kunnen bij onze autorijschool jouw rijlessen volledig op maat verzorgen.

Heb je al enige rijervaring of minder of helemaal geen rijervaring? Van kort basispakket tot uitgebreid compleet pakket met meer rijlessen. Bij HQ Drive kan het allemaal. Kies voor rijlessen op maat en jouw HQ Drive rijinstructeur geeft je en passende advies.

Je kunt ook naar wens versneld je rijbewijs halen in 10 dagen met ons spoedpakket of de rijlessen helemaal in jouw tempo laten plannen. De keuze is aan jou!

Unieke lesmethode van HQ Drive voor gegarandeerd succes

Met de succesvolle HQ Drive Lesmethode slaag je gegarandeerd! Onze unieke formule begint met een vrijblijvende proefles. Op basis hiervan wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld en een rijcoach toegewezen die het beste bij jou past. 

Met onze lesmethode leer je alles over alle mogelijke verkeerssituaties waar je in terecht kunt komen. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de HQ Drive lesmethode, dat wij een HQ Drive Examengarantie bieden. Mocht je dus niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij jouw herexamen(s).

HQ Drive examengarantie: bij ons zijn alle herexamens gratis!

Openen
1
Scan de code
Hi! Kan ik je helpen?