Autorijles in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en Delft

Een rijschool waarbij slaging voor het auto examen centraal staat

Heb jij ook de barstende vraag welke de beste rijschool van Den Haag – Zoetermeer – Delft – Rijswijk en omgeving is?

Dagelijks streven wij als autorijschool HQ Drive ernaar om aan onze leerlingen elke dag weer top kwaliteit te leveren. Dit doen we door in het begin van de lessen al meteen een lesplan op te stellen tot aan je praktijkexamen en hierdoor elke rijles telt. Aan het einde van elke autorijles krijgen de leerlingen de doelstelling van de volgende les al mee zodat ze zich door middel van video’s – trainingen e.d. mentaal kunnen voorbereiden. Snel slagen voor je rijbewijs doe je bij HQ Drive. Onze gescreende kwalitatieve instructeurs hebben maar één doel: behalen van jouw rijbewijs.

Of je kiest voor een maatwerk pakket of een spoedcursus, onze instructeurs blijven altijd vriendelijk en servicegericht. Bij rijschool HQ Drive krijgen de leerlingen persoonlijke aandacht voor elke type rijlessen.

HQ Drive is ook de rijschool voor ADHD - ADD - faalangst en opfriscursus lessen

Heeft u een lange tijd geen auto gereden of bent u net verhuist van een andere plek of heeft u een andere reden, en bent u toe aan een opfriscursus?

Bij rijschool HQ Drive zorgen wij ervoor dat u binnen enkele lessen zelfstandig de weg op durft te rijden. Autorijlessen voor leerlingen met ADHD – ADD of (faal)angst om achter het stuur te kruipen?

Bij autorijschool HQ Drive Den Haag – Zoetermeer – Delft – Rijswijk en omgeving hebben we gespecialiseerde instructeurs met speciale cursussen en trainingen. Zo bent u verzekerd van maatwerk rijlessen. Dit is immers de beste autorijschool van Den Haag – Zoetermeer en omgeving, met persoonlijke aandacht voor elke individu. 

Beste en goedkoopste rijschool Den Haag - Zoetermeer - Delft en omstreken

HQ Drive, een vertrouwd gezicht

Rijles pakket volledig op maat

Wij heten je van harte welkom bij HQ Drive in Den Haag. Een familiebedrijf dat inmiddels al meerdere jaren bestaat. Wij kunnen bij onze autorijschool jouw rijlessen volledig op maat verzorgen.

Heb je al enige rijervaring of minder of helemaal geen rijervaring? Van kort basispakket tot uitgebreid compleet pakket met meer rijlessen. Bij HQ Drive kan het allemaal. Kies voor rijlessen op maat en jouw HQ Drive rijinstructeur geeft je en passende advies.

Je kunt ook naar wens versneld je rijbewijs halen in 10 dagen met ons spoedpakket of de rijlessen helemaal in jouw tempo laten plannen. De keuze is aan jou!

Unieke lesmethode van HQ Drive voor gegarandeerd succes

Met de succesvolle HQ Drive Lesmethode slaag je gegarandeerd! Onze unieke formule begint met een vrijblijvende proefles. Op basis hiervan wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld en een rijcoach toegewezen die het beste bij jou past. 

Met onze lesmethode leer je alles over alle mogelijke verkeerssituaties waar je in terecht kunt komen. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de HQ Drive lesmethode, dat wij een HQ Drive Examengarantie bieden. Mocht je dus niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij jouw 1e herexamen bij o.a. de afname van het garantiepakket Meld je dus nu aan voor jouw vrijblijvende proefles.

Openen
1
Scan de code
Hi! Kan ik je helpen?