Autorijles in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en Delft

De betrouwbare lesauto's van HQ Drive

Bij HQ Drive bieden we handgeschakelde en auto’s met automaat aan. We zorgen er altijd voor dat een veilige en goed onderhouden auto voor je klaar staat! 

Op dit moment rijden we met een handgeschakelde Volkswagen T-cross en Volkswagen Polo. Mocht je kiezen voor de automaat mag je leren autorijden in onze Volkswagen Passat

De meeste leerlingen kiezen ervoor om in een schakelauto te lessen, zodat zij in de toekomst zelf de keuze hebben om in beiden auto’s te mogen rijden. Vind je het moeilijk om meerdere handelingen tegelijkertijd uit te voeren en kan jij moeilijk jouw aandacht verdelen? Dan raden wij jou aan om voor automaat te kiezen. Let er wel op dat je met een automaat rijbewijs alleen in een automaat mag rijden!

Heb je vragen over welke keuze het beste bij jouw past? Neem dan contact met ons op.

Mag je al eerder afrijden bij het CBR en heb je lessen over?

Daar doen wij niet moeilijk over! De kosten van de overgebleven lessen storten wij binnen één week weer terug op je bankrekening.

Bij HQ Drive kan je op verschillende manieren lessen. Wij zorgen er altijd voor dat de lessen goed aansluiten bij jouw ervaring en leersnelheid. Op deze manier slaag je altijd zo snel mogelijk.

HQ Drive examengarantie: bij ons zijn alle herexamens gratis!

Openen
1
Scan de code
Hi! Kan ik je helpen?